Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2313 niezalogowanych)
1 Post

(piechniczek)
Wiking
lub tez przeczytac regulamin, co niewielu jak sadze zrobiło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
piechniczek napisał:
panladny napisał:
przykro (?) mi ale nie wiem. stawiam na wlascicieli 'naszej klasy'

nie, w sumie każdy może to sobie sprawdzić na whois? domain - polishconnection jest wlascicielem

dobre...czyli to podobnie jak z programami pt: idol,lub inny taniec z czyms tam. ludzie mysla,ze kogos interesuje,czy potrafia spiewac lub tanczyc,a tu biznes sie liczy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
No niestety kasa przede wszystkim!!!, na szczęście nie ma cenzury więc za to tylko chwała - reszta to biznes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
nie ma cenzury....piechniczek,masz bana!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
panladny napisał:

czyli polishconnecting powiadacie a co to wogole jest ????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
kami napisał:
panladny napisał:

czyli polishconnecting powiadacie a co to wogole jest ????

nie wiesz...to dobrzy samarytanie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
jakies insynuacje tutaj snujesz, ja mam na mysli rozmowy o Polsce przy kawie i ciachu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hm........ciekawa propozycja?A co bierzemy pierwsze na tapete ,co i kto komu ukradł,kto gdzie jaki przekręt zrobił np.(próba wyłudzenia 1mld.zł na zakup śmigłowców dla żołnierzy w Afganistanie?),czy też kto komu d.......pę obrabia i za ile .Co do bohaterów polskich.Póki co wszyscy nie żyją (chyba że w książkach)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
retier1 napisał:
...Co do bohaterów polskich.Póki co wszyscy nie żyją (chyba że w książkach)
Jeszcze paru żywych by się znalazło, tylko kto ich wykreuje? Politycy? . Oni sami są bohaterami i zbawicielami, nie potrzebują konkurencji. W dobie nieustającego polowania na czarownice i wyszukiwania przodków służących pod Jungingenem, trudno będzie znaleźć kogoś "czystego" . Na pocieszenie został nam wyrób bohateropodobny - postacie literackie. Sąsiad mój, Norek, opowiadał niedawno o spotkaniu, gdzieś na parkingu, jednego z bohaterów narodowych (niestety, zapomniałem nazwiska). Mówił z szacunkiem, że teraz to stary dziadek, ale w czasie wojny był z niego niezły kozak. Wewnętrznie zrobiło mi się trochę głupio, że ja nie mam takich ludzi, których mogę spotkać na ulicy, będących jednoznacznie określonych i uhonorowanych jako bohater.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Jesli chodzi o bohaterow polskich to wiadomo, ze wiekszosc juz dawno odeszla bo czasy kiedy ktokolwiek mogl sie czymkolwiek wykazac minely.Pozostaje pamiec tak jak pamiec o historii, 120lat zaborow,potem ponownie pod zaborem rosyjskim,komunizm i jakos Polacy przetrwali. Teraz Unia Europejska i mam nadzieje, ze uda nam sie zachowac torzsamosc narodowa pomimo przynaleznosci do niej.
Zgadzam sie , ze jest mnostwo przypadkow korupcji, ksenofobii,brakujacych klepek itp. ale sa przyklady dajace nadzieje jak
np.dumnizpolski.pl/content/blogsection/4/37/
www.ithink.pl/artykuly/hyde-park/felieto...znani-wielcy-polacy/
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok